VAROVAN PREVOZ GOTOVINE IN VREDNOSTNIH POŠILJK

S storitvijo varovanega prevoza gotovine, razbremenjujemo naročnika, oz. njegove zaposlene, da se izognejo nepotrebnemu tveganju, ko sami opravljajo prevoz gotovine do enote banke.

Varovan prevoz gotovine in vrednostnih pošiljk

Varovan prevoz

Storitev varovanega prevoza gotovine zajema prevoz dnevnih iztržkov iz prevzemnega mesta, kjer se pošiljka prevzame (npr. pobiranje gotovine od trgovine do trgovine, igralnice na srečo, poslovalnice, ki se ukvarjajo z vplačili iger na srečo, menjalnice, bencinske črpalke, trgovinske organizacije, veleblagovnice, muzeji, galerije, knjižnice itd. in se varno pripelje na namembno oddajno mesto-enote banke, pošte, hranilnice ipd.), ki jo predhodno določi naročnik.

Varovani prevoz gotovine se opravlja s posebej prirejenim vozilom in v spremstvu oboroženega varnostnika. Vozilo z varnostnim osebjem je opremljeno s sistemom radijskih zvez in neposredno povezano z (VNC) Varnostno nadzornim centrom, ki preko računalniškega in GPS sistema spremlja pot vozila.

Za storitve varovanega prevoza gotovine se odloča vedno več strank, saj s kakšno odločitvijo preprečijo in zmanjšajo možnosti tveganja in nevarnosti odtujitve vrednostne pošiljke ter razbremenijo zaposleno osebje, ki običajno skrbijo za urejanje vrednostnih pošiljk pri naročniku.

Povpraševanje po storitvah varovanja

Izbira zaščite:

15 + 2 =