PREPREČEVANJE TATVIN V TRGOVINAH

Ko je premoženje naročnikov ali blago v trgovinah izpostavljeno možnim tatvinam, aktiviramo varnostnike z dodatnim specialističnim znanjem za varovanje in preprečevanje pred tatvinami.

Preprečevanje tatvin v trgovinah

Varnostniki

Varnostniki, ki opravljajo nadzor v trgovinah imajo poleg osnovnega znanja s področja varovanja še dodatno specialistično znanje za varovanje in preprečevanje tatvin v trgovinah.

Ko je premoženje  naročnikov ali  blago v trgovinah  izpostavljeno  možnim  tatvinam,  bodisi tatvinam večjih ali manjših  razsežnosti, pripravimo sistematičen načrt varovanja, ki omogoča dolgoročno preprečiti in odpraviti neljube dogodke in tako olajšamo in odpravimo naročniku marsikateri problem.

Varnostniki so za  to delo  usposobljeni  za ravnanje s  strokovnimi  tehničnimi napravami kot so video nadzor in po potrebi opremljeni z različnimi oblikami elektronskega in tehničnega varovanja blaga.

Varovanje izvajajo v preprostih civilnih oblačilih (videz neopaznosti) ali v elegantnih oblačilih s katerimi ne vzbujajo posebne pozornosti. V kolikor narava dela zahteva predvsem poudarek na preventivi, pa so varnostniki oblečeni v uradne uniforme.

Povpraševanje po storitvah varovanja

Izbira zaščite:

12 + 2 =