HOTELSKI SISTEMI

Za sodoben hotelski sistem dostopa ni dovolj le zagotavljanje varnosti gostov, biti mora tudi enostaven, priročen in diskreten.

ZAKAJ IZBRATI NAPREDNI HOTELSKI SISTEM

Za sodoben hotelski sistem dostopa ni dovolj le zagotavljanje varnosti gostov, biti mora tudi enostaven, priročen in diskreten. Sistem temelji na uveljavljeni tehnologiji kontrole dostopa in uporablja RFID kartično identifikacijo. Celotni sistem je zelo enostaven za uporabo, tako za goste, kakor tudi za hotelsko osebje. Uporaba RFID (”Radio Frequency IDentification”) dostopne tehnologije elektronskih kartic omogoča gostom širok spekter možnosti: varen, zanesljiv in prilagodljiv dostop do njihovih sob in ostalih hotelskih površin (možnost vnaprejšnje avtorizacije kartic, izdaja več kartic za družinske člane, prisotnost/udeležba gostov). Prav tako je mogoče, v slučaju zlorabe ali izgube kartice, avtorizacijo dostopa takoj preklicati.

Hotelski sistem je združljiv z različnimi informacijskimi in sistemi tehničnega varovanja, ki so nepogrešljivi v sodobnem hotelu. Združljivost s hotelskimi (HIS), prodajnimi (POS), požarnimi in sistemi tehničnega varovanja je dostopna že v osnovni verziji Hotelskega Sistema*. Elektronske RFID dostopne kartice so izdelane in programirane v načinu, kjer je z eno samo kartico mogoče dostopati in opravljati identifikacijo v celotnem objektu (“one card fits ali”). Gost lahko tako eno kartico uporablja za vstop v sobo, pa tudi v druga območja in prostore hotela (savno, fitnes, velnes, bazen, parkirišče, kazino …). Z isto kartico je mogoče potrjevati tudi različna plačila in opravljati nakupe, ki so potem zbrani na končnem računu bivanja v hotelu.

*Podatkovna baza za Hotelski Sistem mora biti nameščena na enem izmed mrežnih računalnikov.

Povpraševanje po tehničnih sistemih

Izbira zaščite:

10 + 1 =