CILINDRIČNI VLOŽKI

Kvalitetni cilindrični vložki imajo šest ali več aktivnih zatičev in dodatno fiksno zaščito, poleg tega so zaščiteni proti lomljenju, in vrtanju, poleg tega pa so odporni na obrabo.

IMAJO VAŠA VRATA KVALITETEN CILINDRIČNI VLOŽEK?

Pri varovanju naših domov in poslovnih objektov niso pomembna le kakovostna vhodna vrata. Nadvse pomembno je tudi, da so vrata zaklenjena s kakovostnim cilindričnim vložkom ter da imajo varnostni ščitnik ali varnostno rozeto. Cilindri višje kvalitete imajo šest ali več aktivnih zatičev, pa tudi dodatne fiksne zatiče. Poleg tega so zaščiteni proti lomljenju in vrtanju in odporni na obrabo. Imajo zaščitene in patentirane profile, dodatno varnost pa zagotavlja še varnostna lastniška kartica za izdelavo ključev.

CILINDRIČNI VLOŽEK MORA BITI ZAŠČITEN

Zaščita cilindričnega vložka proti lomljenju in vrtanju je še posebej pomembna v primeru poskusa vloma. Predstavljajte si, da je pred vašimi vrati vlomilec. Kvaliteten cilindrični vložek bo zanj trd oreh. V svojo konstrukcijo ima namreč vdelano jekleno zaščito proti lomljenju in vrtanju.Dodatno pa je zaščiten tudi z varnostim ščitnikom oziroma varnostno rozeto. To bo od vloma odvrnilo še tako spretnega nepridiprava, saj varnostni ščitnik onemogoča dovolj trden prijem, kakršen je potreben za lomljenje cilindra.

S KARTICO PROTI NEPOOBLAŠČENEMU KOPIRANJU

Izjemnega pomena za ustrezno varovanje našega imetja je tudi dejstvo, da imajo taki cilindrični vložki zaščiten in patentiran profil. Ostali proizvajalci oziroma ključavničarji ga tako ne morejo uporabljati ter kopirati. Tudi ključi se lahko izdelajo izključno v pooblaščenih servisnih delavnicah, in to le ob predložitvi varnostne kartice. Gre namreč za zaščito oziroma varovalko pred morebitno nepooblaščeno izdelavo dodatnih ključev.

IN KAKO JE S KLJUČI?

Ob nakupu cilindričnega vložka prejmete tri pripadajoče ključe. Za vsak naslednji ključ, ki bi ga želeli izdelati, pa morate predložiti varnostno lastniško kartico, ki jo prejmete ob nakupu cilindra. Brez te kartice na naših pooblaščenih servisih ključev ne moremo izdelati.

LAHKO Z ENIM KLJUČEM ODKLEPAM VEČ VRAT?

Kvalitetni cilindrični vložki so primerni tudi za vključitev v sistem zaklepanja, ki je prilagojen vašim potrebam in vam močno poenostavi življenje. Kako? Tako, da boste namesto šopa ključev lahko uporabljali le en ključ za vsa vrata v sistemu.

A pred nakupom se velja seznaniti z lastnostmi in prednostmi različnih sistemov zaklepanja. Le tako se boste lahko odločili za takšnega, ki bo najbolj v skladu z vašimi potrebami. Pri mehanskih sistemih zaklepanja je pomembno, da se za izdelavo sistema uporabijo kvalitetni cilindrični vložki z zaščitenim profilom in varnostno kartico. To pomeni, da lahko dodatne ključe naroči le lastnik sistema, ter le ob predložitvi kartice.

Povpraševanje po mehanski zaščiti

Zanima me:

4 + 14 =